SKY-Sähköpalvelu Oy

SKY-sähköpalvelu Oy on Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä toimiva sähköalan ammattilainen urakointiluokassa S2.

Yrityksen toiminta alkoi 2006 ja yritys on Suomen Yrittäjien sekä Sähkö- ja teleurakoitsija-liiton jäsenyritys. Yrityksen tiedot löytyvät TUKESin sähköurakoitsijarekisteristä (rek.nro 203553-001). Yritys on myös Luotettava Kumppani.

Toiminta-alueenamme on erilaiset sähkölaitteistojen huollot, korjaukset, asennukset ja vianhaut. Kotitaloudet, yritykset, taloyhtiöt ja yhteisöt saavat meiltä turvallista ja nopeaa palvelua milloin tahansa.


Yritys on erikoistunut kiinteistöissä tehtäviin sähköjärjestelmien perushuoltoihin ja sähkölaitteistojen kuntokartoituksiin.

SKY-Sähköpalvelu Oy on Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy:n sertifioima sähkölaitteiston kuntotutkija. Koulutus on toteutettu Ympäristöministeriön ja laajapohjaisen asiantuntijaryhmän suunnitelman pohjalta ja pohjautuu Suomen Kiinteistöliiton, Suomen Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL), Suomen toimitila ja rakennuttajaliiton (RAKLI) ja muiden keskeisten rakennus- ja sähköteknisten järjestöjen antamiin vaatimuksiin tutkimuksen laadusta. Raportoinnissa käytetään tilaajan haluamaa dokumentointikäytäntöä.


Mikään työ ei ole liian pieni tai suuri ettei meiltä kannattaisi kysyä tarjousta. Soita tai lähetä sähköpostia niin pääsemme heti toimeen!